Najnovšie recenzie zo sekcie Vaflovače
- Po vyskušaní viacero receptov oplatky niesú chrumkavé ale ako guma.
Este neodskusany
- Keď pečiem tak sa mi dost na jednej strane pripekájú oplátky.
Veľmi tenké wafle,skôr by som to priradila k palacinkám,keď dám viac cesta,cesto okamžite vytečie,som sklamaná,musela som zakúpiť nový waflovač,aby boli krásne hrubšie ako majú wafle byť.
Používam aspoň ako pekné tenučké srdiečka na desiatu pre deti,majú z toho radosť.
- návod na použitie nanič
- vyrobok je nefunkčny nakolko vrch pečie slabo
Podla obalu bol vyroboko už asi odbaleny nakolko navod na použitie je mastny a aj obal tomu nasvedčuje
Spokojnosť
- Velmi lahko sa cisti.
Nemam este skusenosti s vaflovacmi, ale tento sa mi pocs pecenia vafli otvara, co asi nema byt .
- cena, rýchlo upečené, chrumkavé wafle
cena vynikajúca a pokiaľ máte dobrý recept,ako som dostala aj ja, tak údržba je úplne bezproblémová, len pretriem vlhkou handričkou :-) a kto si teraz číta recenzie, tu je aj recep : 1 žĺtok, 185 ml mlieka, 50 ml rozpusteného masla, 1 plný 250 ml hrnček hladkej múky (alebo miešanej so špaldovou), 1 plná čajová lyžička prášok do pečiva, 1 lyžica vanilkového cukru, nakoniec primiešať tuhý sneh z bielka so štipkou soli. zhruba 2 PL idú na 1 waflu
Kvalitný produkt za výhodnú cenu.
- Špirála - neviem či je krátka alebo zle umiestnená ale výsledkom je, že sa wafle upečú len z vrchnej strany a aj to nie komplet (do tvaru písmena L)
- Jednoducha manipulacia
- Nelepive platne
Wafle sme robili zatial 2x, spokojnost.
- Spoľahlivosť - overená kvalita
OK
- ľahko skladovateľný, jednoduchá manipulácia
- chýbajú recepty v slovenskom jazyku, doplnky na odobveranie oplátok
- ideálny pre domácnosť a vlastnú výrobu oblátok
- spokojnosť
- Spokojnosť zatiaľ na 100%
- maly,sikovny do kuchyne pre sukromnu spotrebu
- Nie je vhodny na vianocne oplatky
Reakcia obchodu MADER
ďakujeme za podnet. Skutočne sa jedná o oplátkovač na výrobu tenkých zmrzlinových oplátok. Tento produkt si však na Slovenskom trhu našiel miesto aj pre výrobu našich typických vianočných alebo veľkonočných oplátok v domácich podmienkach. Každý zákazník má vlastné predstavy o hrúbke týchto oplátok. 99% zákazníkov je s týmto produktom spokojných. Produkt CLOER 261 dokáže vyrobiť najtenšie oplátky z produktov od výrobcu CLOER - preto ho naši zákazníci kupujú, a teší sa veľkej obľube.
Zobrazujem 141 - 160 zo 211 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...11 Ďalšie »