Najnovšie recenzie zo sekcie Vaflovače
Super výkon, rozumná cena
- Dobrý pomocník za fajn cenu :)
Popis zrozumiteľný, v návode je aj veľa receptom zatiaľ som vyskúšala len základný recept . Pred prvým použitím strašne smrdel ako sa vypaľoval.. Treba ho poriadne poumývať
Kvalita.
- Cena a kvalita
Som velmi spokojná s vaflovačom
Cesto sa nelepí
Výhoda veka
Tovar zodpovedá špecifikácii
- Viac platní
- Praktický
Maxima na výrobu kornútkov je robustný prístroj. Tým že je taký sa spoľahlivo a dobre pečú kornutky. Pečiaca plocha je výborná, neprilepuje sa cesto. Dobre sa s ním pracuje.
Eva G.
ešte sme ho neskušali
- Mala som skúsenosť už s týmto produktom a preto som sa rozhodla ho zakúpiť.
Objednal som oblátkovač, v celom návode nie je zmienka o oblátkovači a oblátkach, ale o výrobe kornútkov na zmrzlinu!!
Reakcia obchodu MADER
ďakujeme za podnet. Skutočne sa jedná o oplátkovač na výrobu tenkých zmrzlinových oplátok. Tento produkt si však na Slovenskom trhu našiel miesto aj pre výrobu našich typických vianočných alebo veľkonočných oplátok v domácich podmienkach. Každý zákazník má vlastné predstavy o hrúbke týchto oplátok. 99% zákazníkov je s týmto produktom spokojných. Produkt CLOER 261 dokáže vyrobiť najtenšie oplátky z produktov od výrobcu CLOER - preto ho naši zákazníci kupujú, a teší sa veľkej obľube.
Nie som spokojná s výrobkom, pretože pečie nerovnomerne. raz na jedn- ej strane, raz na druhej strane
Produkt je skladaný, dobre sa s ním pracuje, povrch je nepriľnavým, spokojnosť.
- Lacny
- Jednoduche ovladanie
spokojnosť
Ešte sme nevyskúšali , neviem ohodnotiť tovar
Zobrazujem 61 - 80 zo 211 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...11 Ďalšie »