Najnovšie recenzie zo sekcie Vaflovače
forma nerovnomerne pečie
Vaflovac je dobry,rychlo sa zohrieva,skoda,ze sa nevyberaju peciace nadobky,ale inac super
- Ľahká obsluha
- Jednoduchá údržba
Zatiaľ perfektný vyrobok
- Som spokojná, splnil všetky ocakavania
- Priložené recepty, odskúšané
- Zatiaľ neviem o žiadnej nevýhode, ale asi ani nebude.
S výrobkom som spokojná, nemôžem nič vytknúť, super sa s ním pracuje, a dúfam , že to tak aj ostane odskúšaný prvý recept, klasika, výborný. Odporúčam.Spokojnosť.
Interesantný dizajn waflov.
Dobrá cena.
kvalita vyhovuje
- Nelepivy povrch
- Spolahliva znacka
- Lahky a skladny
Skvely vaflovac, rozohreje sa asi za 4 minuty a wafle su hotove cca za 6 minut, zalezi od cesta. Nelepivy povrch, ziadne starosti s umyvanim, je lahky a skladny, sme velmi spokojni. Super kvalita za cenu.
- odporucam
som spokojná, páči sa mi...
Wafle sú fajn upečené, ale chýba slovenský (alebo český) návod, úchop na otváranie sa zahrieva teplom z platní, lebo po napuchnutí waflí sa na tej strane trošku pootvorí. Napriek tomu pečie rovnomerne a wafle sa celkom ľahko odliepajú od povrchu. Takže dá sa.
Je to náš prvý wafľovač a vyberala som si ho podľa recenzií. A tie ma nesklamali. Wafle sa nepripaľujú, sú rýchlo hotové - 3-4 min, a hlavne sú krásne veľké. Po dokončení a vychladení sú platne wafľovača pekne čisté, vôbec sa na nich nič nelepí a naozaj to stačí len pretrieť vlhkou utierkou. Pri príprave vôbec netreba používať olej. Skúšala som klasické wafle aj originál belgické a všetky boli perfektné.
Wafľovač je jednoduchý, dobre vyzerá a je praktický.
Takže 100% spokojnosť a vrelo odporúčam.
super, spokojnosť
manželka spokojná s produktom a ja som spokojný s waflami
- Výhodná cena, lahká obsluha, termostat, ktorý vypína a zapína podla potreby
- Stred oplátky je menej upečený.
- Super rýchly, chrumkave vafle
Zvoncek zazvoni az ked sa nacasuje na viac ako 2 min. Sem tam nezazvoni vôbec. To je ale dane technolnogoliou 20-te storočie (začiatok). Ten istý mam ma grile za 200 eur a je to ten isty problem. Takže som s tym ok.
Oplatky su vynikajuce. Su trosku hrubsie oproti oplatkam z klasickeho draheho stroja, ale chutovo su vynikajuce a su chrumkave. Povedal by som, ze je to rozumny pomer cena/vykon :)
- Sklamaná ,neda sa na tom piect oplatky po krajoch zhorene a stred nedopečený.
Zobrazujem 81 - 100 zo 211 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...11 Ďalšie »